A mi történetünk

Vellena a nők iránti szeretetünkkel született. Ma már több mint 20 000 nőnek segítettünk hormonproblémáik megoldásában ❤️.

vellena Így kezdtükÍgy kezdtük

A Vellena története a BIO üzletünkben kezdődött, amelyet a férjemmel 13 évig működtettünk. Mindig arról álmodtunk, hogy létrehozunk egy olyan márkát, amit az emberek szeretnek és egyúttal segít is nekik. Üzletünkbe sokféle korú nő látogatott el, akik hormonproblémákkal küzdöttek. Sok történetet hallottunk, amelyekre nem volt megoldás, és még az orvosi receptre felírt gyógyszerek sem segítettek. Remélték, hogy nálunk olyan segítséget találnak, amilyenre vágytak.

Tudtuk, hogy segíteni szeretnénk nekik és rendelkeztünk a szükséges tudással ahhoz, hogy olyan receptúrát hozzunk létre, amely nem "csak sok összetevővel rendelkezik" – ami gyakran előfordul a táplálékkiegészítőknél - hanem minőségi és hatékony is. Főként az aktív összetevők mennyiségére összpontosítottunk, hogy a Vellena bármilyen életkorban segítsen a hormonális egyensúly zavarainak leküzdésében. A célunk az volt, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely javítja a nők életminőségét. Két csodálatos gyermekünk után sikerült elérnünk ezt 🙂. Így született meg a Vellena.

vellena A Skialpa csúcsa a szenvedélyünkA Skialpa csúcsa a szenvedélyünk

 Esztétikus, kompakt és akár a táskádban is elfér. Mint minden nagy álom kezdetén, nekünk is megvoltak a nehézségeink, voltak pillanatok, amikor fel akartuk adni. Amikor azonban a Vellena beköltözött a ti otthonaitokba, megannyi pozitív visszajelzést kaptunk. Az összetevők minőségéről, az ízéről és főként arról beszéltek, hogy hogyan változtatta meg az életüket jobb irányban. Értékeljük ezeket az üzeneteket és hálásak vagyunk értük.

A kis álmunk és a nőknek nyújtott segítségünk valósággá vált. A férjemmel együtt és egy fantasztikus női csapattal építjük a Vellenát, akik hisznek a Vellena erejében és segítségében. Nap mint nap kommunikálunk veletek és örömmel halljuk a Vellena hatásairól szóló beszámolóitokat.


Az elképzelésünk az, hogy egy biztonságos környezetet teremtsünk a nők számára, segítsünk és meghallgassuk történeteiteket. Az empátia és a segítőkészség az, amit a BIO boltunkból magunkkal hoztunk. Köszönjük, hogy esélyt adtatok nekünk és örömmel várjuk a veletek való közös utat🙂💗.

Deni és Peti