Általános

Általános

Mi is az a Vellena?

A Vellena egy női természetes ital, amely vitaminokból, ásványi anyagokból, gyógynövénykivonatokból és aminosavakból áll, kifejezetten a hormonális egyensúly helyreállítására tervezve. A hormonális egyensúlyhiány a testben fájdalmas menstruációt, hangulatváltozásokat, szabálytalan ciklust, puffadást, idegességet, irritációt, hormonális aknét, túlevést és számos más lelki és testi tünetet okozhat.

Hogyan kell szedni a Vellenát?

Naponta készíts el egy finom italt - egy csomag 30 tasakot tartalmaz, amelyek egy havi ellátmányt jelentenek. Keverd fel az italt 100 ml langyos vízben, majd fogyaszd el a lerakódással együtt.

Mikor kell elkezdenem szedni a Vellenát?

A Vellena szedését bármelyik ciklusfázisban elkezdheted - nincs jelentősége annak, hogy éppen melyik fázisban vagy. A lényeg, hogy rendszeresen, minden nap szedd.

Milyen életkorban ajánlott szedni a Vellenát?

Mindegyikben – a női testet hormonok befolyásolják az első menstruációtól a klimaxig. Ha bármilyen hormonális egyensúlyhiány problémád van, akkor a Vellena éppen neked készült.

Mennyi idő után vehető észre eredmény?

Ajánljuk a Vellenát legalább 2 hónapig szedni - bár sokan közületek már korábban érezhetitek a tünetek javulását. Azok a problémák, amelyek évek alatt felgyűltek, nem oldhatóak meg egyetlen nap alatt. A természetes kezelés általában hosszabb ideig tart, mivel kímélőbb a szervezet számára.

Használhatom a Vellenát, ha hormonális fogamzásgátlás alatt állok?

Nem kellene befolyásolnia, de a biztonság kedvéért konzultálj a nőgyógyászoddal.

Használhatom a Vellenát más gyógyszerekkel egyidejűleg?

Mivel nem tudjuk milyen gyógyszereket szedsz, kérjük kérj tanácsot kezelőorvosodtól.

Használhatom a Vellenát a szoptatás ideje alatt is?

Igen. A Vellena ajánlott szoptatás alatt is.

Ajánlott a Vellena nőknek klimax/menopauza ideje alatt is?

Biztosan igen - a menopauza időszakát általában ásványi anyaghiány és hormonális egyensúlyhiány jellemzi, így a Vellena nagyszerű segítség lehet a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Elfelejtettem ma Vellenát inni. Most hogyan tovább? Hatásos lesz így is?

Legfőképp nyugodj meg😊. Semmi sem történt. Próbálj kialakítani egy napi rutint - talán egy reggeli rutint, amikor időt szánsz magadra és az egészségedre, és élvezheted ezt a napfelkelte közben😊. Így nehezebb lesz elfelejteni a Vellenát.

Hol kell tárolni a Vellenát?

Valahol, ahol látod😊. De egyébként egy száraz helyen.

Összetétel

A Vellena cukormentes, glutén- és laktózmentes?

Igen, igen, igen.

Volt állatokon tesztelve?

NEM, sosem volt állatokon tesztelve.

Tartalmaz mesterséges összetevőket, színezékeket, adalékanyagokat vagy ízfokozókat?

Biztosan nem.

Milyen ízű a Vellena?

Az íze rózsaszín grapefruit, cseresznye és őszibarack. A rózsaszín grapefruit friss citrusos édessége ötvöződik enyhe keserűséggel. Az élénk cseresznye illatát egy teljesen édes-savanyú íz egészíti ki. Az őszibarack tökéletes egyensúlyt teremt a édesség és a frissesség között, lágy ízvilág, szaftos őszibarack ízzel.

A Vellena GMO mentes?

Természetesen igen.

Hol gyártják a Vellenát?

Szlovákiában.

Szállítás, fizetés, visszautalás

A kártyaadataim biztonságban vannak?

Igen, az összes kártya biztonságban van a Shopify által.

Hova tudjuk neked kiszállítania Vellenát?

A Vellena-t jelenleg egész Magyarország területére ki tudjuk szállítani, valamint Szlovákiába, Csehországba, Lengyelországba és az egész Európai Unió területén belül is.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási díj INGYENES lehet, ha két vagy három dobozzal rendelsz a Vellenából. Egyébként a futárszolgálat díja 1 599 HUF, az EU-n belüli szállítás esetén pedig 6 431 HUF.

Hogyan tudok fizetni aVellenáért?

Fizethetsz online bankkártyával - ezt a módszert ajánljuk feltétlenül. Ez a szolgáltatás ingyenes és azonnal elküldjük a rendelést. Egy másik lehetőség a készpénzes fizetés a csomag átvételekor.

Nem kaptam visszaigazolást a megrendelésről, hogyan tovább?

Próbáld meg ellenőrizni a postafiókod mappáit - előfordulhat, hogy az e-mail visszaigazolás a spam vagy a promóciós mappába került. Ha még mindig nem találtad meg, bátran írj nekünk e-mailt a szia@vellena.hu címre, és segítünk megoldani a problémát.

Hogyan tudom visszaküldeni a Vellenát?

A bontatlan és sértetlen csomagolást egyszerűen csomagold be, és küldd el futárral vagy postán a következő címre: Stratosfera s.r.o., Business park Rampová, Rampová 5, Košice, 04001, Szlovákia

Kérjük küldj nekünk egy e-mailt is a szia@vellena.hu címre, hogy értesüljünk az elküldött csomagról. A visszaküldésre 15 nap áll rendelkezésedre.

A menzeszciklus fázisai

Hogyan működik a menstruációs ciklus? Milyen fázisai vannak?

A menstruációs ciklus általában 28 napig tart és 4 fázisra van felosztva. Ezek nem csak a testi folyamatokra, hanem arra is hatnak, hogyan érezzük magunkat és hogyan élünk meg dolgokat érzelmileg. Mivel a ciklus szóból ered, ez azt jelenti, hogy mi nők is ciklikusak vagyunk, nem vagyunk mindig ugyanazok, és ezért különbözően reagálunk különböző helyzetekre az egyes fázisok alatt.
Ez főként hormonjaink hatására történik. A menstruációs ciklusnak 4 alapvető fázisa van: preovulációs, ovulációs, premenstruációs és menstruációs időszak.

Preovulációs fázis – hogy vannak a hormonok ilyenkor? Hogyan érzem magam?

Ez a fázis néhány nappal a menstruáció után kezdődik és a dinamikus fázisként ismert. Az ovulációig tart. A fázis elején a hormonszintek a legalacsonyabbak, de fokozatosan emelkedni kezdenek. Tele vagyunk energiával, felszabadultak, vonzóak, magabiztosak, társaságiak, úgy érezzük, hogy a világ a miénk. Ez az ideális időszak az új projektekhez, fizikai állóképességhez és új dolgok tanulásához. A női szexualitás játékos és kihívó ebben a fázisban. A sporttevékenységek könnyebben mennek, kevesebb alvásra van szükségünk, mert sok energiánk van. A fogyás is könnyebb ilyenkor.

Ovulációs fázis – hogy vannak a hormonok ilyenkor? Hogyan érzem magam?

Ez a fázis néhány nappal az ovuláció előtt kezdődik és még néhány nappal azután is tart. Ebben a fázisban van az ovuláció, amikor a test a legtermékenyebb - a petesejt kiszabadul a tüszőből, ami a luteinizációs hormon hatására történik. És hogyan érezzük magunkat ilyenkor? Ebben a fázisban sokkal inkább képesek vagyunk gondoskodni és támogatni a családot, barátokat és a környezetünket. Figyelmesebbek, áldozatkészek vagyunk, sugárzik belőlünk a szeretet, a gyengédség és a nőiesség - felkészülünk a lehetséges anyaságra, ha a petesejt megtermékenyülne. Ebben a fázisban több tevékenységet is könnyen kezelünk egyszerre.

Premenstruációs fázis – hogy vannak a hormonok ilyenkor? Hogyan érzem magam?

Ez az időszak a PMS csúcsa. De ne aggódj, itt van a Vellena 😊. A premenstruációs időszak az ovulációs fázis befejezése után kezdődik, és általában a menstruáció kezdetéig tart - általában 7 nappal a menstruáció kezdete előtt. Ebben a fázisban sokkal irritáltabbak vagyunk, hát- és alsó hasi fájdalmak gyötörhetnek minket, úgy érezzük, felfúvódunk és vízzel teltünk meg, édességekhez van kedvünk, és hajlamosak vagyunk túlenni magunkat. Ebben a fázisban a fogyás a legnehezebb. Szomorúak, sírósak, depressziósak, hangulatváltozóak vagyunk. Az energia szintünk csökken, és ez teljesen rendben van - nem vagyunk képesek mindig 100%-ot nyújtani. Ebben a fázisban jobban önmagunkba fordulunk - ha a petesejt megtermékenyülne, új élet kezdődne bennünk. Tehát a kreativitás, a kritikus gondolkodás, az inspiráció rögzítése kap teret - ideje kevesebbet adni magunkból, és inkább magunkra gondolni, időt szánni önmagunkra, és elmerülni a belső világunkban.

Menstruáció időszaka – hogy vannak a hormonok ilyenkor?

Ez az időszak a menstruáció első napján kezdődik – egy része a vérnek és a szöveteknek kilökődik a méhből. A hormonszintek nagyon alacsonyak. Képzeld el ezt úgy, mint a téli időszakot - átléptünk
a négy évszakon, és most itt a tél, amikor megnyugszunk, hagyjuk a testet a meleg kandalló mellett, takaró alatt pihenni.
Ez egy időszak számunkra, hogy egyensúlyt találjunk a belső intuíció és a külső intelligencia kifejezése között, idő a regenerációra és az önreflexióra. Szükségünk van arra, hogy lelassuljunk, elengedjünk mindent régit és nem működőt, amit el kell engedni, és ismét üdvözöljük az újat, fiatalabbat, teljes energiát hordozót. Egy ciklus véget ért, és újra kezdődik egy másik 😊.