A MENOPAUZA és PERIMENOPAUZA már nem kell, hogy problémát okozzon.

A Vellena belülről kezeli a menopauza kellemetlen tüneteit - pontosan ott, ahol a

probléma keletkezett.

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  

Egy bizonyos életkorban a nők már kezdik érezni a hormonális egyensúlyhiány tüneteit, és természetesen én sem kerülhettem el ezt. Voltak hetek és hónapok, amikor a klimax tünetei nálam valóban jelentősek voltak, és néha még a munkámban is korlátoztak. Nem voltam teljesen meggyőződve hormonterápia alkalmazásáról, így a pozitív vélemények alapján választottam a Vellenát. Meg kell mondjam, hogy nagyon jó tapasztalatom van, körülbelül egy hét használat után majdnem teljesen megszűntek a hőhullámok és a hormonális változásokkal járó egyéb tünetek. Próbáltam kihagyni a készítményt, de visszatértek a tünetek, ismételt alkalmazásával a várt hatás bekövetkezett. A személyes tapasztalatom igazán pozitív, ezért mindenképpen javaslom a Vellena kipróbálását.

Dr. JÚLIA FRIVALDSKA
Nőgyógyász
 • vellena zákazníčka
 • vellena vevő
 • vellena vevő
 • vellena vevő

Miért is működik a Vellena?

favorite  

Belülről kezeli a problémát

A menopauza és a perimenopauza idején a női testben hormonális ingadozások következnek be. Ezek külső tünetekkel járnak, de az ok a belső tényezőkben rejlik. A hosszú távú mikrotápanyaghiány negatívan befolyásolja a hormonális egyensúlyt, ami eredményezheti a tünetek súlyosabb megnyilvánulását és a nők életminőségének romlását.

eco  

Természetes összetétel

A tudomány által tervezett receptúra, amely 18 összetevőből áll, érzékenyen figyelembe veszi a hormonális egészség igényeit, és hatékony a tünetek megszüntetésében, mint például a hőhullámok, alvás- és elalvási problémák, szívverési problémák, hangulatváltozások, éjszakai izzadás, fejfájás, testsúlynövekedés és egyéb...

free_breakfast  

Ízletes ital, amit kedvelnek a hölgyek

Egy ízletes ital három ízben, amely segít kialakítani a mindennapi rutinodat, és

időt találni önmagadra. A test nemcsak a tünetek eltűnésével, hanem a belső kényelem és az életöröm visszatérésével is megköszöni neked.

VEGÁN
eco
CUKORMENTES
eco

GLUTÉNMENTES

eco

MESTERSÉGES ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL

eco

GMO-MENTES

eco
VEGÁN
eco
CUKORMENTES
eco

GLUTÉNMENTES

eco

MESTERSÉGES ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL

eco

GMO-MENTES

eco
star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  

Hormonális egészség | ital nőknek | Őszibarack

A Vellena egy természetes ital, amelyet hormonális és belső egyensúly megőrzésére fejlesztettek ki. Alkalmas nőknek és fiatal lányoknak egyaránt.
Termék részletei
remove
add

Ez a termék egy tudományosan kidolgozott receptúrára épül, amely 18 összetevőből áll, és kíméletesen figyelembe veszi a hormonális egészség szükségleteit, és segít visszaállítani a hormonális egyensúlyt.


Egy csomag egy hónapra elegendő. 

Szállítás
remove
add
A szállítást a Packeta futárszolgálat biztosítja, és otthonodba vagy egy Packeta átvételi pontra is eljuttatható. A Packeta átvételi pontot mindig a rendelés végén, a megerősítés után választhatod ki. A szállítás 2-3 munkanapon belül történik. A szállítás ingyenes a 2pack és 3pack megvásárlásakor.
Fizetés
remove
add
Fizethetsz bankkártyával (díjmentesen) vagy utánvéttel (800 HUF díjjal).
A mi történetünk
remove
add

A Vellena szerelemből született a nők felé❤️. A története a BIO üzletünkben kezdődött, amelyet a férjemmel 13 évig működtettünk. Álmodtunk egy olyan szeretett márkáról, amely javítja az emberek életminőségét. Évekig hallgattuk a nők hormonproblémáival kapcsolatos történeteit, és úgy döntöttünk, hogy létrehozzuk a Vellenát. Két gyönyörű gyermek után sikerült nekünk🙂.


Ma már a Vellena több mint 20 000 nőnek segített hormonális problémáik megoldásában. Köszönjük, hogy lehetőséget adtatok nekünk.

A Vellena teljes történetét és képeket itt találod: ’A mi történetünk"

Termék biztonsági tanúsítványai
remove
add

Egészségügyi biztonság:

Megfelel az EU jogszabályoknak, az élelmiszerekkel kapcsolatos jogszabályoknak és végrehajtási rendeleteknek. A jogszabályok (a jelenlegi jogszabályok szövegének megfelelően) kimondják, hogy a termék nem tartalmaz allergén anyagokat, amelyeket felsoroltak a 113/2005. (VI. 10.) MZ rendelet 1. melléklete alapján, a 368/2005. (XII. 14.) MZ rendelet, a 497/2005. (XII. 23.) MZ rendelet, a 101/2007. (V. 15.) MZ rendelet és a 127/2008. (VI. 9.) MZ rendelet szerint. A termék nem tartalmaz génmódosított szervezetekből származó összetevőket az EU 1829/2003 és 1830/2003 irányelvei szerint. A termék tulajdonságai megfelelnek a 110/1997. (V. 1.) Z. törvénynek, későbbi jogszabályoknak megfelelően (319/2007, 4/2008).

A Vellena segít nekem átvészelni a menopauza időszakát. Gyakran fáradtnak éreztem magam, intenzív hőhullámokkal küzdtem, és nagy alvásproblémáim voltak. A tünetek már 2-3 hét után érezhetően enyhültek. Nagyra értékelem a

természetes összetételt és a praktikus csomagolást. Mindenképpen ajánlom. Hölgyek, ne habozzatok 😊

Luca
Ft
14999.00
 
Ft

Miben segít a Vellena?

arrow_circle_down  

Mi történik a perimenopauza során?

A perimenopauza a menopauza felé vezető átmeneti időszak, amikor először kezdenek megjelenni a menopauza tünetei, akkor is, ha még túl fiatalnak érezzük magunkat erre. A menopauza előtt általában 4-10 évvel kezdődik, általában a nők életének kb. 42. évében. 


A kísérő tünetek közé tartozhatnak hőhullámok, rendszertelen menstruáció, súlygyarapodás, hangulatváltozások, depresszió, hajhullás, fejfájás és egyebek.


Az életkor előrehaladtával a petefészkek egyre kevesebb petesejtet kezdenek termelni - mivel ez egy fokozatos változás, ezért a perimenopauza során történik, amikor még mindig teherbe tudunk esni, bár az esély kisebb, elkezdenek megjelenni az első menopauza jelei.

Hogy jelentkeznek a menopauza első jelei?

A menopauza kezdetét számos különböző érzelem kísérheti. Ez egy olyan

időszak a nők életében, amely hatalmas változást hozhat, és új "fejezetet"

jelenthet a szabadság és bölcsesség terén. Sajnálatos módon a menopauzával összefüggő tünetek súlyosan befolyásolhatják, hogyan éljük meg ezt a változást, kellemetlen érzésektől kezdve a kimerítőig.


A menopauzával leggyakrabban együtt járó tünetek közé tartozik: éjszakai

izzadás, hőhullámok, depresszió, szorongás, alvás- és elalvási problémák, erőteljes szívdobogás, koncentrációs problémák és még mások.


A menopauza nem kell, hogy probléma legyen - a tünetek súlyosságát lehet befolyásolni, ezáltal javítva a nők életminőségét.

 • star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  

  Két csomag Vellenát fogyasztottam el eddig. Már az első után megszűntek nálam a menopauzával összefüggő éjszakai és nappali izzadások. Végre jól alszom!

  Ilona H.
 • star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  

  A lányom ajánlotta nekem a Vellenát a menopauzámmal kapcsolatban. Kicsit szkeptikus voltam, de a hormonális egyensúlyhiány valószínűleg ugyanolyan, legyen az PMS vagy későbbi életkorban menopauza. A hőhullámok azóta sokkal enyhébbek, a fejfájások eltűntek, több energiám és lelkesedésem van. Köszönöm, csak ajánlani tudom.

  Grósz Ferencné
 • star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  

  Ajánlom minden menopauzában lévő nőnek, aki természetes megoldást keres. Ezt a terméket 😍 két hónapja szedem, enyhülést érzek a menopauza tüneteiben. Nálam főleg a hőhullámok voltak elviselhetetlenek, és valóban egy igazi poklot éltem meg. Tehát biztosan folytatom, mert a Vellena nélkül már nem tudom elképzelni a napjaimat. Köszönöm.

  Anna T.
VEGÁN
favorite
CUKORMENTES
favorite

GLUTÉNMENTES

favorite

MESTERSÉGES ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL

favorite

GMO-MENTES

favorite
VEGÁN
favorite
CUKORMENTES
favorite

GLUTÉNMENTES

favorite

MESTERSÉGES ÖSSZETEVŐK NÉLKÜL

favorite

GMO-MENTES

favorite

Hogyan működik a Vellena?

1.

NAPONTA EGYSZER KÉSZÍTS EGY FINOM ITALT

2.

A TEST MEGKAPJA A HIÁNYZÓ TÁPANYAGOKAT

3.

A TEST ELINDÍTJA AZ ÖNMEGÚJÍTÓ FOLYAMATOKAT

4.

A HORMONÁLIS INGADOZÁSOK ENYHÜLNEK, A TÜNETEK CSÖKKENNEK

ÉS ELTŰNNEK

Csatlakozz ahhoz a 10 000+ nőhöz, akik boldogan haladnak az ÖRÖMTELIBB MENOPAUZA felé