Szakértők Véleménye

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  

‘‘Néha nagyon nehéz megtalálni a megfelelő kezelést egy nőgyógyászati páciensnél. Legyen szó menstruációs fájdalmakról, rendszertelen menstruációról, bőrproblémákról vagy változókori panaszokról. Ennek a készítménynek az előnye, hogy valóban egy olyan táplálék-kiegészítőről van szó, amelynek nincsenek káros mellékhatásai, ami nagyon fontos. Természetesen nem lehet azt állítani, hogy minden diagnózis esetén teljesen megszünteti az összes tünetet, de hosszú távú tapasztalataim alapján a Vellena szedése sok betegemnél segített javítani, sőt néhányuknál teljesen megszüntetni az említett tüneteket. Tekintettel a hormonális kezelésekkel járó jelenleg ismert kockázatokra, a Vellena az első választásom. Természetesen vannak olyan betegek is, akiknél összetettebb terápiát kell alkalmaznunk, de az esetek nagy részében ez a táplálékkiegészítő teljesen elegendő. ‘‘

Dr. Frivaldska Júlia

Nőgyógyász

" Bőrorvosként naponta kezelek hormonális aknéval küzdő betegeket. A Vellena egy természetes módja a hormonális egyensúly elérésének és hatékony kiegészítője az akné kezelésének. Hormonális egyensúlyhiány esetén napi szedését ajánlom."

Dr. Gbúrik Liliána

Bőrgyógyász

"Nem hittem volna, hogy a Vellena ilyen gyorsan és zseniálisan fog működni. Egy hónap használat után ezeket a változásokat vettem észre - a menstruációm és a PMS kellemetlen tünetei 50%-kal javultak, valamint a derék- és alhasi fájdalmam is, kisebb hangulati ingadozásokat érzek csak. Napra pontosan jött meg a menstruációm, enyhébb a vérzésem és a menstruáció előtti pecsételésem. Minden menstruációval és PMS-problémával küzdő ügyfelemnek ajánlom a Vellenát, ezt a természetes italt. Hálásan köszönöm."

MUDr. Mgr. Ester Hladík

Nőgyógyász

"Pszichológusként, terapeutaként naponta találkozom kliensekkel, akik nehéz élethelyzeteket dolgoznak fel, amelyek gyakran összefüggenek hormonális egyensúlyhiányból adódó problémákkal. A Vellena segítségével kiváló eredményeket érek el ezeknek a problémáknak az enyhítésében vagy megszüntetésében és gyakran beillesztem a terápia részévé. A hormonok ugyanis hihetetlenül befolyásolják testünk működését, hogyan érezzük magunkat, hogyan elégítjük ki szükségleteinket és

vágyainkat. Mindig hangsúlyozom, hogy nem kezdheted a házat a tetővel, először az alapokkal kell kezdenünk és jelen esetben az alapokat testünk képezi. A Vellena pedig segít az alapok létrehozásában, stabilizálásában és megerősítésében. Ezután kezdhetünk emelkedni és elindulhattunk azon az úton, amire szükségünk van."

Mgr. Zhorna Katalin

Terapeuta, pszichológus

"A páciensnél minimálisra kellett csökkentenünk az aktív aknét az arcon és a háton, amelyek szabályos ciklusokban jelentkeztek. A változások meghaladták az elvárásaimat, mert a Vellena 2 hetes használata után már jelentkeztek. A tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok helyes összetétele, melynek köszönhetően a szervezet hormonális egyensúlya megmarad. Ebben az esetben nem kellett hormonkezeléshez folyamodnunk, amit a beteg nagyra értékelt. A Vellena volt a megfelelő választás."

Dr. Katarína Kosturáková

Bőrgyógyász

"Amikor 19 évesen közölte velem a nőgyógyász, hogy PCOS-em van, nem értettem miről beszél. Már egyetemista voltam, és az addigi ismereteim a PCOS-ről annyira korlátozottak voltak, hogy a szakirodalom szerint a PCOS-tól szenvedő lányok/nők túlsúllyal, aknéval, erős szőrnövekedéssel stb. küzdenek. Akkor szerencsére ez nem aggasztott. Azonban a puberta óta megszoktam, hogy rendszertelen, fájdalmas és végtelenül hosszú menstruációm van, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. A stressz és az egyetemi tanulmányok miatt az állapotom fokozatosan romlott. A menstruáció első napján borzasztó fájdalmaim voltak, és az orvosi egyetem 5. - 6. évében gyakran kihagytam a szakmai gyakorlatokat, mert az analgetikumok nem segítettek. Később a nőgyógyászati ​​ellenőrzéseken hallgattam, ahogy az orvos közli, hogy a petefészek ultrahanglelet nem ideális, sőt, hogy a jövőben nagy problémáim lesznek a teherbe eséssel, és tervezett lesz majd. Az évek múlnak, a stressz fokozódik, már nem érzékeljük az orvos rutinos munkáját, figyelmen kívül hagyjuk, hogy már a hajam fele is kihullott, váltakoznak a fázisok, fájdalmas aknék jelennek meg, és a rendszertelen menstruációk folytatódnak. Ekkor jön a következő pofon a nőgyógyásztól, aki mereven közli veled, hogy az egyik petefészked sosem fogja ezt megtenni, és így az esély a terhességre 50%-ra csökken. Egy nap csak úgy elkezdtek felbukkanni a Vellenáról a jó vélemények, majd a barátnőim pozitív visszajelzései is csatlakoztak ehhez. Megnéztem a összetételt, ami orvosként felkeltette az érdeklődésemet, mivel a perui maca és a Vitex Agnus Castus hatásait több világszerte végzett tanulmány is igazolta, mint orvosi szempontból igazolt természetes gyógymódot. Természetesen a vitaminok és ásványi anyagok hozzáadása növelte az értéküket. Így én is elkezdtem szedni a Vellena-t, és nem hittem el, hogy 2-3 hét után tisztább a bőröm. Később a hajam fényesebbé vált, csökkent a hullás, de ami engem leginkább örömmel töltött el - 2 hónap használat után rendeződött a ciklusom, és a menstruációm olyan, mint egy óramű, 28 napos ciklus formájában. Erről még álmodni sem mertem. Ajánlom kipróbálni!" 

Dr. Alžbeta Hlucháňová

Neurológus

"A Vellenát, nőként és professzionálisan is mind a tíz ujjammal ajánlom. Foghigiénikusként és étrend tanácsadóként dolgozom. Gyakran találkozom ügyfeleim, olyan különböző tüneteivel, amiket nem tudnak hova tenni, ilyen esetekben többnyire hormonális egyensúlyhiányról van szó. Hölgyeim, komolyan, ez a termék mindent tartalmaz, amire szükségünk van, mint nő, lelki és testi jólétünk alapjául. A legjobb az egészben az, hogy már nem kell több különböz terméket ajánlanom, amik ezeket tartalmazzák, és ez nagymértékben kihat a pszichére és a gyomor egészségére is. Végül is jobb egy italt inni, amiben minden fontos tápanyag megtalálható, mint napi 8 tablettát bevenni. Egy italból sokkal gyorsabban szívódnak fel az anyagok, mint tabletta formájában, nem mellesleg praktikusabb is. Pubertás kor, hormonális egyensúlytalanság, akné, menopauza, enyhe depresszió? A válaszom: Vellena, legalább 2 hónapig"

Bc. Annamária Kuczman Polláková

Fogászati higiénikus/ étrend tanácsadó

"Kozmetikusként a klinikán gyakran találkozom olyan ügyfelekkel, akik aknéval küzdenek. Ezt a problémát leggyakrabban azok a nők említik, akik a menstruációjuk jelentkezése előtt állnak. A Vellena egy fantasztikus, főként természetes megoldás a premenstruációs szindróma és a hormonális akné kezelésére. Személyesen én is szedem a Vellenát, és észreveszem, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok, tisztább a bőröm, fényesebbek a körmeim és a hajam. Az ügyfeleim ugyanezt tapasztalják, és örülnek, hogy elkerülték a fogamzásgátló emiatti szedését. A praktikus tasakot mindig a táskámba dobom reggelente, amikor sietek."

Szilvia Prochádzka

Dermatokozmetikus

"Kozmetikusként főként aknéval küzdő embereknek segítek, amely gyakran hormonális eredetű probléma. A Vellena az első termék, amely valóban képes segíteni a nőknek hormonális problémáik kezelésében, normalizálja a menstruációt, de főleg a pattanások kezelésében segít. A nők jobban érzik magukat tőle és tele vannak energiával. Én magam is minden nap fogyasztom, és nem hagyom ki ezt a természetes csodát."

PhDr. Tatiana Nováková

kozmetikus, a Freya medical tulajdonosa

"Remek személyes tapasztalataim vannak a Vellena használatával kapcsolatban. Praxisomban naponta találkozom olyan nőkkel, akik PMS-ben szenvednek, aknéval, pszichés kényelmetlenséggel, fáradtsággal küzdenek. Erre a legjobb választás a Vellena. Remek íze van, a bőr ragyogóbb lesz, kiegyensúlyozottabbnak érzi magát magát tőle egy nő."

Mudr. Jana Hliśnikowska

Nőgyógyász

"A hangulattól, az alvás minőségétől az étvágyig, a bőr állapotától, a koncentrációig és a testsúlyig. A hormonális egyensúly felelős ezekért és más területekért. Ha ez ingadozik, az alapvető funkciók megzavarodnak, a mindennapi élet megnehezül. Ezért

olyan fontos a táplálkozásra való odafigyelés és az ésszerű pótlás! Enélkül lehetetlen testi-lelki jólétet elérni. A Vellena - a nők hormonális egészségét szolgáló készítmény, kutatásokon alapuló hatóanyagok összetétele napi egy adagban. Ez egy nagy lépés a PMS tüneteinek, a fájdalmas menstruáció, a menopauza vagy a hormonális ingadozásokkal összefüggő egyéb problémák hatékony enyhítésében. Gyors enyhülés, hiányzó tápanyagok pótlása, íz és kényelem – egy jó termék alapjai. Csatlakozz hozzánk és élvezd a mindennapokat!"

Milena Nosek

Klinikai táplálkozási szakértő, pszichodietetikus

"Ezt a terméket édesanyám ajánlotta nekem, aki az Instagramon látta meg. Nem tartozom azok közé, akiknek teljes "elsősegély-készlet" van otthon táplálék-kiegészítőkkel, de mivel az anyák tudják a legjobban, hallgattam rá, és megvettem. A Vellena B-, D-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot és főleg triptofánt tartalmaz a szerotonin előfutáraként, aminek nagy jelentősége van a szomorúság és a melankólia elleni küzdelemben, amitől a menstruáció előtt minden hónapban szenvedtem. Csak pár perc az ital elkészítése, már 2 hét után éreztem a különbséget. Ráadásul a nagyon erős masztopátiámon is segített, ami miatt már a menstruáció előtt 2 héttel rendszeresen szenvedtem. Rendkívül hálás vagyok a Vellenának, mert egyedülálló formulájával fenntartja a hormonális egyensúlyt, és mindannyiunknak segít.’’

Dr. Sonia Kociskova

"A Vellena egy hormonális étrendkiegészítő, olyan tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazó termék, amely elősegítheti a szervezet hormontermelését és egyensúlyának fenntartását. A Vellena emellett és elsősorban segít csökkenteni a menstruációs ciklussal kapcsolatos tüneteket, pl. mint a görcsök, puffadás és depresszió. Ezen kívül elősegíti a bőr és a haj egészségét, valamint javítja a hangulatot és a mentális egészséget is egyaránt. Röviden, a Vellena hatékony módja lehet a nők hormonális egészségének támogatására és az életminőség javítására. A legjobb hormonokra gyakorolt hatással rendelkező étrendkiegészítő ma a piacon!"

Ester Martiradonna

Táplálkozási szakértő

"Táplálkozási tanácsadóként gyakran találkozom aknés és hormonproblémákkal küzdő páciensekkel. A Vellena természetes módszer a hormonális egyensúly elérésére, és hatékony kiegészítője a fájdalmas pattanások elleni kezelésnek, diétás terápiával egybekötve. Gyulladáscsökkentő diéták kiegészítéseként napi használatát hormonális problémákra ajánlom."

Alessandra Fredella

Táplálkozási szakértő