Szakértők Véleménye

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate  

‘‘Néha nagyon nehéz megtalálni a megfelelő kezelést egy nőgyógyászati páciensnél. Legyen szó menstruációs fájdalmakról, rendszertelen menstruációról, bőrproblémákról vagy változókori panaszokról. Ennek a készítménynek az előnye, hogy valóban egy olyan táplálék-kiegészítőről van szó, amelynek nincsenek káros mellékhatásai, ami nagyon fontos. Természetesen nem lehet azt állítani, hogy minden diagnózis esetén teljesen megszünteti az összes tünetet, de hosszú távú tapasztalataim alapján a Vellena szedése sok betegemnél segített javítani, sőt néhányuknál teljesen megszüntetni az említett tüneteket. Tekintettel a hormonális kezelésekkel járó jelenleg ismert kockázatokra, a Vellena az első választásom. Természetesen vannak olyan betegek is, akiknél összetettebb terápiát kell alkalmaznunk, de az esetek nagy részében ez a táplálékkiegészítő teljesen elegendő. ‘‘

Dr. Frivaldska Júlia

Nőgyógyász

" Bőrorvosként naponta kezelek hormonális aknéval küzdő betegeket. A Vellena egy természetes módja a hormonális egyensúly elérésének és hatékony kiegészítője az akné kezelésének. Hormonális egyensúlyhiány esetén napi szedését ajánlom."

Dr. Gbúrik Liliána

Bőrgyógyász

"Nem hittem volna, hogy a Vellena ilyen gyorsan és zseniálisan fog működni. Egy hónap használat után ezeket a változásokat vettem észre - a menstruációm és a PMS kellemetlen tünetei 50%-kal javultak, valamint a derék- és alhasi fájdalmam is, kisebb hangulati ingadozásokat érzek csak. Napra pontosan jött meg a menstruációm, enyhébb a vérzésem és a menstruáció előtti pecsételésem. Minden menstruációval és PMS-problémával küzdő ügyfelemnek ajánlom a Vellenát, ezt a természetes italt. Hálásan köszönöm."

MUDr. Mgr. Ester Hladík

Nőgyógyász

"Pszichológusként, terapeutaként naponta találkozom kliensekkel, akik nehéz élethelyzeteket dolgoznak fel, amelyek gyakran összefüggenek hormonális egyensúlyhiányból adódó problémákkal. A Vellena segítségével kiváló eredményeket érek el ezeknek a problémáknak az enyhítésében vagy megszüntetésében és gyakran beillesztem a terápia részévé. A hormonok ugyanis hihetetlenül befolyásolják testünk működését, hogyan érezzük magunkat, hogyan elégítjük ki szükségleteinket és

vágyainkat. Mindig hangsúlyozom, hogy nem kezdheted a házat a tetővel, először az alapokkal kell kezdenünk és jelen esetben az alapokat testünk képezi. A Vellena pedig segít az alapok létrehozásában, stabilizálásában és megerősítésében. Ezután kezdhetünk emelkedni és elindulhattunk azon az úton, amire szükségünk van."

Mgr. Zhorna Katalin

Terapeuta, pszichológus

"Amikor 19 évesen közölte velem a nőgyógyász, hogy PCOS-em van, nem értettem miről beszél. Már egyetemista voltam, és az addigi ismereteim a PCOS-ről annyira korlátozottak voltak, hogy a szakirodalom szerint a PCOS-tól szenvedő lányok/nők túlsúllyal, aknéval, erős szőrnövekedéssel stb. küzdenek. Akkor szerencsére ez nem aggasztott. Azonban a puberta óta megszoktam, hogy rendszertelen, fájdalmas és végtelenül hosszú menstruációm van, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. A stressz és az egyetemi tanulmányok miatt az állapotom fokozatosan romlott. A menstruáció első napján borzasztó fájdalmaim voltak, és az orvosi egyetem 5. - 6. évében gyakran kihagytam a szakmai gyakorlatokat, mert az analgetikumok nem segítettek. Később a nőgyógyászati ​​ellenőrzéseken hallgattam, ahogy az orvos közli, hogy a petefészek ultrahanglelet nem ideális, sőt, hogy a jövőben nagy problémáim lesznek a teherbe eséssel, és tervezett lesz majd. Az évek múlnak, a stressz fokozódik, már nem érzékeljük az orvos rutinos munkáját, figyelmen kívül hagyjuk, hogy már a hajam fele is kihullott, váltakoznak a fázisok, fájdalmas aknék jelennek meg, és a rendszertelen menstruációk folytatódnak. Ekkor jön a következő pofon a nőgyógyásztól, aki mereven közli veled, hogy az egyik petefészked sosem fogja ezt megtenni, és így az esély a terhességre 50%-ra csökken. Egy nap csak úgy elkezdtek felbukkanni a Vellenáról a jó vélemények, majd a barátnőim pozitív visszajelzései is csatlakoztak ehhez. Megnéztem a összetételt, ami orvosként felkeltette az érdeklődésemet, mivel a perui maca és a Vitex Agnus Castus hatásait több világszerte végzett tanulmány is igazolta, mint orvosi szempontból igazolt természetes gyógymódot. Természetesen a vitaminok és ásványi anyagok hozzáadása növelte az értéküket. Így én is elkezdtem szedni a Vellena-t, és nem hittem el, hogy 2-3 hét után tisztább a bőröm. Később a hajam fényesebbé vált, csökkent a hullás, de ami engem leginkább örömmel töltött el - 2 hónap használat után rendeződött a ciklusom, és a menstruációm olyan, mint egy óramű, 28 napos ciklus formájában. Erről még álmodni sem mertem. Ajánlom kipróbálni!" 

Dr. Alžbeta Hlucháňová

Neurológus

"A Vellenát, nőként és professzionálisan is mind a tíz ujjammal ajánlom. Foghigiénikusként és étrend tanácsadóként dolgozom. Gyakran találkozom ügyfeleim, olyan különböző tüneteivel, amiket nem tudnak hova tenni, ilyen esetekben többnyire hormonális egyensúlyhiányról van szó. Hölgyeim, komolyan, ez a termék mindent tartalmaz, amire szükségünk van, mint nő, lelki és testi jólétünk alapjául. A legjobb az egészben az, hogy már nem kell több különböz terméket ajánlanom, amik ezeket tartalmazzák, és ez nagymértékben kihat a pszichére és a gyomor egészségére is. Végül is jobb egy italt inni, amiben minden fontos tápanyag megtalálható, mint napi 8 tablettát bevenni. Egy italból sokkal gyorsabban szívódnak fel az anyagok, mint tabletta formájában, nem mellesleg praktikusabb is. Pubertás kor, hormonális egyensúlytalanság, akné, menopauza, enyhe depresszió? A válaszom: Vellena, legalább 2 hónapig"

Bc. Annamária Kuczman Polláková

Fogászati higiénikus/ étrend tanácsadó

"Kozmetikusként a klinikán gyakran találkozom olyan ügyfelekkel, akik aknéval küzdenek. Ezt a problémát leggyakrabban azok a nők említik, akik a menstruációjuk jelentkezése előtt állnak. A Vellena egy fantasztikus, főként természetes megoldás a premenstruációs szindróma és a hormonális akné kezelésére. Személyesen én is szedem a Vellenát, és észreveszem, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok, tisztább a bőröm, fényesebbek a körmeim és a hajam. Az ügyfeleim ugyanezt tapasztalják, és örülnek, hogy elkerülték a fogamzásgátló emiatti szedését. A praktikus tasakot mindig a táskámba dobom reggelente, amikor sietek."

Szilvia Prochádzka

Dermatokozmetikus

"Kozmetikusként főként aknéval küzdő embereknek segítek, amely gyakran hormonális eredetű probléma. A Vellena az első termék, amely valóban képes segíteni a nőknek hormonális problémáik kezelésében, normalizálja a menstruációt, de főleg a pattanások kezelésében segít. A nők jobban érzik magukat tőle és tele vannak energiával. Én magam is minden nap fogyasztom, és nem hagyom ki ezt a természetes csodát."

PhDr. Tatiana Nováková

kozmetikus, a Freya medical tulajdonosa

"Remek személyes tapasztalataim vannak a Vellena használatával kapcsolatban. Praxisomban naponta találkozom olyan nőkkel, akik PMS-ben szenvednek, aknéval, pszichés kényelmetlenséggel, fáradtsággal küzdenek. Erre a legjobb választás a Vellena. Remek íze van, a bőr ragyogóbb lesz, kiegyensúlyozottabbnak érzi magát magát tőle egy nő."

Mudr. Jana Hliśnikowska

Nőgyógyász

"A hangulattól, az alvás minőségétől az étvágyig, a bőr állapotától, a koncentrációig és a testsúlyig. A hormonális egyensúly felelős ezekért és más területekért. Ha ez ingadozik, az alapvető funkciók megzavarodnak, a mindennapi élet megnehezül. Ezért

olyan fontos a táplálkozásra való odafigyelés és az ésszerű pótlás! Enélkül lehetetlen testi-lelki jólétet elérni. A Vellena - a nők hormonális egészségét szolgáló készítmény, kutatásokon alapuló hatóanyagok összetétele napi egy adagban. Ez egy nagy lépés a PMS tüneteinek, a fájdalmas menstruáció, a menopauza vagy a hormonális ingadozásokkal összefüggő egyéb problémák hatékony enyhítésében. Gyors enyhülés, hiányzó tápanyagok pótlása, íz és kényelem – egy jó termék alapjai. Csatlakozz hozzánk és élvezd a mindennapokat!"

Milena Nosek

Klinikai táplálkozási szakértő, pszichodietetikus

"Ezt a terméket édesanyám ajánlotta nekem, aki az Instagramon látta meg. Nem tartozom azok közé, akiknek teljes "elsősegély-készlet" van otthon táplálék-kiegészítőkkel, de mivel az anyák tudják a legjobban, hallgattam rá, és megvettem. A Vellena B-, D-, E-vitamint, magnéziumot, kalciumot és főleg triptofánt tartalmaz a szerotonin előfutáraként, aminek nagy jelentősége van a szomorúság és a melankólia elleni küzdelemben, amitől a menstruáció előtt minden hónapban szenvedtem. Csak pár perc az ital elkészítése, már 2 hét után éreztem a különbséget. Ráadásul a nagyon erős masztopátiámon is segített, ami miatt már a menstruáció előtt 2 héttel rendszeresen szenvedtem. Rendkívül hálás vagyok a Vellenának, mert egyedülálló formulájával fenntartja a hormonális egyensúlyt, és mindannyiunknak segít.’’

Dr. Sonia Kociskova

"A Vellena egy hormonális étrendkiegészítő, olyan tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazó termék, amely elősegítheti a szervezet hormontermelését és egyensúlyának fenntartását. A Vellena emellett és elsősorban segít csökkenteni a menstruációs ciklussal kapcsolatos tüneteket, pl. mint a görcsök, puffadás és depresszió. Ezen kívül elősegíti a bőr és a haj egészségét, valamint javítja a hangulatot és a mentális egészséget is egyaránt. Röviden, a Vellena hatékony módja lehet a nők hormonális egészségének támogatására és az életminőség javítására. A legjobb hormonokra gyakorolt hatással rendelkező étrendkiegészítő ma a piacon!"

Ester Martiradonna

Táplálkozási szakértő

"Táplálkozási tanácsadóként gyakran találkozom aknés és hormonproblémákkal küzdő páciensekkel. A Vellena természetes módszer a hormonális egyensúly elérésére, és hatékony kiegészítője a fájdalmas pattanások elleni kezelésnek, diétás terápiával egybekötve. Gyulladáscsökkentő diéták kiegészítéseként napi használatát hormonális problémákra ajánlom."

Alessandra Fredella

Táplálkozási szakértő