vellena A lányok

Üdvözlünk nálunk! 

A Vellena egy biztonságos hely minden nő számára❤️.

Amit még lehet tudnod kellene, ha a Vellena-t fogyasztod.


hourglass_full  
Mikor kell elkezdenem a Vellena szedését?

A Vellena szedését bármikor elkezdheted a ciklusod bármelyik szakaszában - nem számít, melyik fázisban vagy, lényeg, hogy minden nap rendszeresen szedd. Reggel vagy este, tőled függ, a hatás ugyanaz lesz.


access_time_filled  
Mikor fogom látni az eredményeket?

Mivel az egészségügyi problémáink hosszú ideig felhalmozódtak a szervezetünkben, időt kell adnunk neki ahhoz, hogy visszaállítsa az egyensúlyát. Javasoljuk, hogy a Vellenát legalább 2 hónapig szedd, de sokan már hamarabb látnak eredményeket.


contact_support  

Mi történik, ha elfelejtem bevenni a Vellenát?

Semmi sem történik. Próbálj létrehozni egy napi rutint - talán reggel, amikor időt szánsz magadra és az egészségedre, és élvezed a napfelkeltét 😊. Így nehezebb lesz elfelejteni.

vellena 3mix

Szeretnéd támogatni az életmódbeli változásokat a Vellenával, de nem tudod, hogyan kezdd el?

Nem kell félned, itt van neked a Hormonális (egyensúlytalanság) egyensúly. Kvízünk, amely válaszaid alapján tippeket küldünk neked közvetlenül az email címedre. Csak hagyd meg nekünk az email címedet a kvíz végén.

A mi történetünk, avagy hogy jött létre a Vellena

az alapítók
Rólunk

Vellena a nők iránti szeretetből született. Mára már több mint 20 000 hormonproblémával küzdő nőnek segítettünk termékünknek köszönhetően❤️.


A Vellena története a mi BIO üzletünkben kezdődött, amit a férjemmel 13 éve működtettünk. Mindig arról álmodoztunk, hogy saját márkát hozunk létre, amelyet az emberek kedvelnek,

ugyanakkor segít is nekik. Az üzletünkben gyakran látogattak meg minket különböző életkorú nők, akik hormonális problémákkal küzdöttek. Sok olyan történetet hallottunk, amelyre nem volt megoldás és az orvosi receptre felírt gyógyszerek sem segítettek.Reménykedtek abban, hogy nálunk megtalálják azt a segítséget, amire vágytak.

Az új nyári limitált kiadás elérhető eddig:

--
Nap
--
Órá
--
Perc
--
Másodperc

Hormonális egészség | ital nőknek | Mangó

A zamatos nyár új limitált kiadással, a Mango Splash-sel 🥭 kezdődik! Köszöntsd az új nyári ízt, a frissítően édes MANGÓ-t, amely hűsítően támogat a forróság minden pillanatában. A hűsítő ital nedves pohara repít el minket az óceánkék tenger és a napfényes strandok trópusi tájára. 


Frissülj fel egy jéghideg itallal, és élvezd a végtelen nyarat a Vellena társaságában, ami még a forró hónapok alatt is gondoskodik a hormonjaidról!


Sok vicces és tanulságos tartalmat találsz a közösségi oldalainkon is:

Tudtad, hogy nálunk kedvezményeket is kaphatsz?

Például, ha elküldöd nekünk a Vellena előtti és utáni fényképeidet, akkor küldünk neked egy 15% kedvezményre jogosító kuponkódot.


Csak küldd el nekünk ezeket az e-mailünkre, chaten vagy Instagram üzenetben.


Így néz ki a folyamat:

Az arcbőröm 16 nap használat után

Ha idáig jutottál, gratulálunk 🥳. Ekkora teljesítményért jár egy jutalom! 


A következő rendelésed során tedd a kosaradba a Vellena zoknidat (válassz méretet magadnak), add meg a kódot:


 qrzokni


és mi INGYEN hozzáadjuk a rendelésedhez! ❤️

Vellena ponožky