Értékelések

Based on 156 reviews
79%
(123)
20%
(31)
1%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Tinikémnek

15 éves leánykámnak csak 2 hete volt fogyasztani az italt a következő menstruációja előtt, és meglepetésünkre alig érezte a szokásos fájdalmat a pocijában. Nagyon bizakodó a következő mensit illetően is!

Csoda termék

A Vellena tökéletes a pattanásaim hormonális okának megszüntetésére! Még nem 100%-os a bőröm de a megfelelő étkezéssel, termékekkel és a Vellenával csodássá varázsolhatom🥰

1 x Hormonális egészség | ital nőknek 2 PACK | Meggy termék

1 hónapja rendeltem a terméket. A menstruációs fájdalom szinte elmúlt, az arcomon kipirosodás jellemző peteérés és menstruáció idején, de most nagyon enyhe és a frontok is kevésbé viselnek meg. A termék nekem bevált. Az íze nagyon finom!

Értékelés

Nagyon elégedett vagyok, sokkal több energiám van napközben, nincsenek hangulat ingadozásaim és a pattanások is kezdenek eltűnni. Nagyon szépen köszönöm !!

3 héttel ezelőtt kezdtem el szedni a Vellenát, a menstruációm alatt még nem vettem észre változást. A fájdalmak és a kiszámíthatatlan ciklus még jelenleg fennáll, viszont türelmesen várom a hatását. Az arcomon kevesebb gyulladt pattanás van, így ennek kifejezetten örülök. A továbbiakban szeretnék még rendelni a termékből, és bízom benne, hogy idővel minden a helyére áll. 😊

Bőr,menstruáció

Nagyon elégedett vagyok! Bőröm tisztább és simább lett,a mensruációm fájdalom mentesen jött meg. Pattanásaim az arcomon teljesen elmúltak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!🥰🥰🥰

Értékelés

Majdnem elfogyott az első csomag, valamennyi hatását látom, ezért rendelem a másodikat is. :) Ízlett a meggyes ízű ital.

3 hét után

Kèt dobozzal rendeltem, egyet lànyomnak pattanàsai ès fajdalmas menstruàciòja miatt, egyet maganak ,hogy ciklusomat rendezze (47 èvesen kezdődő vàltozòkor miatti menstruàciòs zavarok miatt). Nagy valtozàst mèg nem tapasztaltunk. Rendelek egy következő kört ès meglàtjuk. Grapefruitot rendeltem,izre finom, lànyomat zavarjàk a fel nem oldòdò szemcsèk. Ez grapefruit sajàtossàg vagy minden ìznèl ez van? Az vmi kalciumszerű vmi esetleg?

Hormonális egészség | ital nőknek 2 PACK | Meggy

Közérzet

Mióta használom a Vellenát sokkal jobb a hangulatom, boldogabb vagyok. Kevésbé vagyok felpuffadva, és az eddigi 2-3 fájdalomcsillapító helyett elég volt csak 1 db a menstruációs görcsökre.

3 hónapja szedem a Vellenát, azóta rendszeresen menstruálok. Semmi nem segített eddig, nagyon hálás vagyok neki.

Nagyon jó

Elégedett vagyok vele, a bőröm állapota sokkal jobb a használata óta, erősebb és egészségesebb a körmöm illetve a hajam. A menstruációm a használata óta időben érkezik. Én csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált :)

Meggyes ital

Jelentősen enyhült a hasfájásom, nem kell annyi gyógyszert szednem már.

Rendszeresen jelennek meg pattanások az arcomon, ami nagyon zavar, és szinte semmi nem használ. Kipróbálásként rendeltem a Vellenát. Sok reményt nem fűztem hozzá, viszont 2 hét után jelentős változást érzékeltem a bőrömön. Most rendelem a következő csomagot bízva benne, hogy teljesen megszűnik ez a problémám.

A pattanásos bőröm miatt rendeltem meg a Vellenát, és teljesen eltűnt az összes! Nagyon szuper termék, köszönöm! :)

Meggy ital

A 15 évrs kamasz lányomnak rendeltem aki nagyon pattanásos.
Fél tasakot iszik minden nap, egy hét után látható a változás.
Az önbizalma sokat változott.
Köszönöm hogy vagytok!😍

Hormonális egészség | ital nőknek | Meggy

B
3 íz | Ital nőknek | Vellena
Boglárka Harsányi

3 íz | Ital nőknek | Vellena

Érezhető változás

Menstruáció előtt nem lettem pattanásos és nem gyötörtek rossz álmok illetve a kedélyállapotom is sokkal jobb volt. Nem éreztem ingerlékenységet. Most a menszesz vége felé lettek pattanásig, de remélem hogy ez is javulni fog még. :-)

Érdemes lehet orvossal egyeztetni - szuper összetevők vannak a Vellenában, de kevés. Nekem azt javasolta szakember, hogy napi kettőt szedjek belőle. Egyelőre komolyabb változást nem tapasztaltam, talán a bőröm kicsit szebb lett, de biztosan hasznosak a vitaminok, az immunrendszer erősítésére is.

használ

3 hét után javult a bőröm állapota.

Hormonális egészség | ital nőknek | Meggy

Ágnes

Tisztelt címzett! Köszönöm az érdeklődést ! A lányomnak rendeltem és még csak egy dobozzal ivott meg , és úgy tűnik hogy jó lesz neki , mert van változás az arcán és a hasfájása is enyhült . Kevesebb gyógyszert kellett be vennie . Az íze is ízlik neki . Biztosan hogy rendelünk még . Köszönettel :Harnóczi Ágnes

Várt / váratlan változás

Hormonális pattanások ellen kezdtem el használni, de életemben nem voltam még ilyen kiegyensúlyozott - ember legyen a talpán, aki fel tud idegesíteni :) Lassan a bőröm is szépül, 1 doboz után már látható, de nem látványos még.

R
Hormonális egészség | ital nőknek 2 PACK | Alma Fahéj
Rebeka Pelsőczi
Elégedettség

Kedves Vellena! Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Már 1-1,5 hét után látszott változás a bőröm minőségében. Az energiaszintem már miután elkezdtem inni is sokkal jobb volt és kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam. Azóta is szorgalmasan iszom minden reggel az almás fahéjas ízesítésűt, nekem nagyon ízlik, majd a következőkben szeretnék más ízeket is kipróbálni!