Értékelések

Based on 96 reviews
79%
(76)
19%
(18)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Véleményem a Vellenáról

Lányomnak rendeltem a Vellenát, hormontúlműködési problémákkal küzdik, és sok pattanás jelenik meg az arcán, valamennyi javulást már látunk, 3 hete szedi, és folytatni tervezi.
Nagy változást még nem érzékelünk, de minimális javulás mutatkozik.

Ez az íz nagyon nem jött be. Változást csak kis mértékben tapasztalok.

Rebeka

Tisztább a bőröm, a menstruációm sokkal kevésbé fájdalmas és a PMS sem visel meg annnyira 😊

Látok változást a bőrön, de csodát nem okoz

Őszíntén szólva nem voltak nagy elvárásaim, hiszen már mindenféle készítményt kipróbáltam a menstruációs fájdalmak enyhítésére és még csak egy hónapja használom a Vellenát, de legnagyobb meglepetésemre már most is hatalmas különbséget éreztem. Eddig a menzeszem első két napján ki se tudtam kelni az ágyból, most pedig minden nehézség nélkül tudok dolgozni már a második napon. A megkönnyebbüléstől sírni tudnék. A menzeszt megelőző héten hátfájáson kívül abszolút semmit nem éreztem, a pattanásaim is eltűntek. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.

Fájdalommentes menstruáció

Amióta megjött a menstruációm azóta küzdök rettentő fájdalommal. Rengeteg orvosnál jártam és senki nem adott választ arra, hogyan tudnám enyhteni a fájdalma. Pár hónapja rá találtam a márkára és már úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Életem legjobb döntése volt. Elkezdtem szedni rendszeresen és eltűnt a follyamatos éhség érzetem és a fájdalmas mentruációm. Én mindenkinek ajánlani tudom aki hasonló problémákkal küzd :)

Kiváló minőségű termék

Teljesen meg vagyok elégedve a Vellena termékekkel.A bőröm állapota miatt rendeltem meg a terméket.Amióta használom kitisztult a bőröm és a gyulladt pattanások elmúltak,Minimális bőrhibákat tapasztalok csak.Ahhoz a termék sikeressége teljes legyen ,én szerintem kozmetikussal is érdemes a kapcsolatot fenntartani.

Még csak egy hónapja szedem

A már elviselhetetlenül fájdalmas menstruációm miatt vettem végső elkeseredettségemben a terméket. Egy hónapja szedem, egyelőre sajnos nem változott semmi, (Hozzáteszem, hogy rendszeresen sportolok, megvan a kellő folyadékbevitelem, és többnyire az étkezésemre is odafigyelek.) de bízom benne, hogy a hosszabb kúra meghozza a várt eredményt.

Nagyon jó termék

Utolsó mentsvárként rendeltem meg a három ízből álló válogatást, nagyon sok terméket kipróbáltam már a borzasztóan fájdalmas menstruációim miatt. Nagyjából két hétig volt lehetőségem a Vellena italt fogyasztani, mielőtt megjött, de máris eléggé jelentős változást tapasztaltam. A korábbi, nagyon erős görcsök helyett most csak egy tompa fájdalom jelentkezett, nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára olyan alkalom, hogy ne kellett volna görcsoldót és fájdalomcsillapítót bevennem, most egyikre sem volt szükség. Azóta is minden nap iszom belőle, nekem a meggy a kedvencem. Jó szívvel ajánlom 😊

Hangulat

Egy hónapja használom a Vellenát, és azt tapasztalom, hogy kevésbé vagyok fáradékony. Ezen kívül a pörgős napokon sem érzem olyam stresszesnek magam, mint korábban.

Nincs már pattanásom!

A pattanasok, amik nagy számban jöttek újra meg újra az arcom két oldalán, teljesen elmúltak!
Két hónapja szedem a Vellenát.
Köszönöm! ❤️🩷❤️

Egy hónapos vélemény

Egy hónapja szedem a Vellenát, nem tapasztaltam semmiféle nagy változást. A menstruációs fájdalmaim, PMS, minden ugyanolyan maradt, maximum a bőröm lett kicsit szebb, de az se sokkal. Még szedni fogom 2 hónapig, remélem addigra lesz változás.

Valóban használ!

Amikor a Vellena hirdetéseit olvastam, kissé szkeptikus voltam, de aztán a sok pozitív hozzászólás meggyőzött és rendeltem egy havi adagot. Milyen jó döntés volt! A pattanások az arcomon eltűntek és a hangulat ingadozásomban is érzek némi javulást. Már rendelem is a következő havi adagot. :)

A szkeptikusok ereje

Sziasztok!

Szkeptikusan rendeltem meg a Vellenát, mert már elviselhetetlenek voltak a tüneteim, és nem voltam hajlandó elfogadni, hogy ez van és kész. Rettenetes rossz kedv a menstruációt megelőző héten, cukor sóvárgás, pattanások. Gondoltam teszek egy próbát, ártani nem fog. Kb 2 hét után észre vettem, hogy az arcbőröm szebb, bár menstruáció közben mindig megszépül, és nekem annak végeztével romlik el, szóval még várok. A sóvárgásom eltűnt, konkrétan leálltam a cukorról egy hete teljesen, amit sosem gondoltam volna, különösen ebben a “problematikus” időben. Rossz kedvnek egyszer volt nyoma, de azt inkább a vizsgaidőszaknak tudom be. Még várom a teljes eredményt, a menstruációm végeztével, a has puffadást, és a pattanásokat illetően, de eddig nagyon “promising” a hatás.

Köszönöm Vellena,

Javuló bőr

Kedves Vellena Csapata!
Egy hónapja iszom a Vellenát. Magas prolaktin szinttel küzdök, pcos-sel és periódikusan visszatérő csúnya acnéval, illetve hetekig tartó menstruációval. Amióta a Vellenát iszom 4-5 napra lecsökkent a menzeszem, a bőröm pedig teljesen letisztult. Néha egy két halvány apró pattanás megjelenik, inkább menzesz előtt, de azóta nincs egyetlen fájdalmas piros göb sem. A párom is megjegyezte milyen szép a bőröm. Hihetetlennek tartom mindezt és azt, hogy alapozó nélkül is ki merek menni az utcára. Engem teljesen lenyűgözött, már rendelem is a következő adagot!

Még csak egy hónapja szedem, nem merem elkiabálni, de szerintem ez tényleg működik, sokkal szebb a bőröm :)

Kicsit több, mint 1 hónapja használom, lényegesen kevesebb mély gyulladt akné jött ki az arcomra. Pár kisebb volt, amik hamar elmúltak az eddigiekhez képest. A menstruációs görcsöket viszont elmúlasztotta, 2 ciklus alatt nem kellett gyógyszert bevennem. Mindenképpen folytatom, és várom a hosszú távú hatást.

Alma-fahéj ízesítésű Vellena

A legegyszerűbben leírva:imádom!😍
Nagyon finom és nyugalommal tölt el, amikor iszom. Sokkal szebb lett tőle a bőröm és menstruációkor már nem gyötörte azok a kínzó görcsök, mint korábban. Minden nőnek szívből ajánlom!😊

Szuper,de..

A nevem Mary,(54y)
A bőröm gyönyörű, hihetetlenül fantasztikus, de én már 8 éve nem menstruáltam, amit szívesen megtartottam volna..🤭 de most a veleda óta igen! Orvosomat felkeresve, felvilágosított, hogy nincs peteérésem, ez csak spontán..
A kérdés az lenne, hogy nincs olyan változat, ami csak a bőrre hat? Köszi válaszukat, és sok sikert Önöknek.. üdv m

Finom, kellemes íze van. Pozitív változásokat sajnos nem tapasztaltam, ennek ellenére biztos meg fogom inni amíg el nem fogy. Hátha a későbbiekben hatásos lesz.

Grapefruit ízű Vellena

Amúgy finom, komolyabb éllettani változást nem tapasztaltam, a menstruációmra nem volt igazán hatással. Az biztos, hogy az elmúlt pár hétben, amióta fogyasztom, nyugodtabb és kisimultabb voltam, mint korábban.

Szandi

Egy hónapja kezdtem el használni, főleg az aknék és a menstruációm miatt. Az arcom mintha javult volna, de lehet csak én képzelem így😅 viszont ami tényleg igaz, hogy a menstruációm előtt szinte alig jött ki pattanás az arcomon. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, és kevésbé érzem magam annyira fáradtnak mint előtte. Őszibarackosat vettem, és az íze tényleg nagyon jó. A következő rendelésnél ki fogom próbálni a meggyet is, biztos az is nagyon finom lesz.
Féltem tőle hogy csak egy kamu az egész, de látva az apró kis változásokat amiket magamon érzek, biztos vagyok benne hogy ez egy szuper termék, csak idő kell neki hogy mindenre jó legyen. Aki ki szeretné próbálni, de valamiért még nem vette rá magát, az ne habozzon tovább. Én egy percig sem bánom hogy megtettem. Imádom.
Ezer hála érte.

Első hónap tapasztalatok

Az első hónap után jelentős változást nem tapasztaltam, azonban kevésbé gyakran fordulnak elő aknék az államon, de sajnos menstruáció idején mindig újra előjön 1-2 gyulladtabb rész. Sajnos a pattanások helye, nyomai nem tűntek el. A mentsurációm még mindig rendszertelen. Azonban bizakodva folytatom a Vellena kúrát. :) Ajánlom!

V
3 íz | Ital nőknek | Vellena
Viktória Fazekasné Szarvas
vélemény

Már 2 hét után láttam változást a bőrömön és a menstruációm helyreállításában is segített. Az íze emellett nagyon jó (én a meggyeset szeretem a legjobban ).

pozitív változás

Első sorban pattanásos bőr miatt rendeltem a készítményt, egyelőre így 3 hét után elkezdődtek a pozitív változások, sokkal kevesebb pattanásom van, az arcbőröm tapintásra is sokkal simább. Még kíváncsian várom a további tapasztalásokat.